Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí žebra s kostí | 2 kg |
česnek | 8-10 stroužků |
med | 2 lžíce |
hrubozrnná hořčice | 4 lžíce |
zázvor mletý | 1 lžička |
slunečnicový olej | 1/2 sklenky |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
velká cibule | 1 ks |
nové koření | 10 kuliček |
bobkový list | 2 ks |
pivo | 300 ml |
chilli | 1/2 lžičky |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby byly... zobrazit recept
Postup: Oloupeme dvě větší hrušky a nastrouháme na hrubém struhadle. Pokapeme šťávou z... zobrazit recept
Postup: Předem uvařené brambory, nebo když nám zbydou od oběda, nakrájíme na tenké... zobrazit recept
Postup: Uzené koleno spolu s bobkovými listy, novým kořením uvaříme doměkka. Měkké... zobrazit recept
Postup: Mleté maso - nejlépe hovězí s vepřovým půl napůl, ale může být i jen hovězí... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...